Infrastructuur

 

Uitgekiende configuratie

De basis van soepel draaiende bedrijfsapplicaties en bedrijfssystemen schuilt in de juiste selectie van software en hardware, oftewel de ICT-Infrastructuur. Jouw ICT-infrastructuur is de succesfactor om alle processen binnen je organisatie te ondersteunen.

In veel gevallen is dat een combinatie van het kantoorpakket Microsoft 365, werkstations, laptops, tablets, firewalls, switches en kabels. Andere benamingen voor deze aspecten zijn Infrastructure as a Service (IAAS) en Platform as a Service (PAAS).

Outcome als IT Partner

Het zelf opzetten van een IT-infrastructuur is vaak een prijzig en tijdrovend proces. Daarnaast heeft niet iedere organisatie de kennis om hierin de juiste keuzes te maken en de infrastructuur effectief en efficiënt op te zetten. Outcome adviseert bij het inrichten van de hele IT-infrastructuur. Daarnaast nemen wij het volledige onderhoud en beheer voor onze rekening.

Een groot voordeel hiervan is een veilige IT-infrastructuur, zodat niemand, behalve jouw eigen organisatie, toegang heeft tot jouw infrastructuur.

Als strategisch IT-partner zal Outcome adviseren bij het opzetten van een ICT-Infrastructuur. Doordat er zoveel verschillende mogelijkheden zijn, verwachten wij niet dat je op voorhand al weet wat je precies nodig hebt binnen jouw organisatie. Aan de hand van jouw behoeften en budget komen we samen tot een oplossing!

Binnen ‘infrastructuur’ bieden wij de volgende opties aan:

Oplossingen op maat

Wij bieden ondernemers een breed scala aan IT-oplossingen. Dat varieert van het proactieve beheer en de 24/7 monitoring van digitale werkplekken tot het uitvoeren van preventief onderhoud, de IT-beveiliging en het inrichten van de meest geschikte IT-infrastructuur.

Dankzij onze jarenlange ervaring zijn we in staat om bedrijven te voorzien van een maatwerkoplossing. We gaan graag het gesprek met je aan om tot de beste oplossing voor jouw bedrijf te komen. 

Maak een afspraak
Oplossingen op maat
Onze technologieën