Zakelijke Dienstverlening

Zakelijke Dienstverlening

Optimaal werkplekbeheer

Outcome biedt werkplekbeheer in verschillende markten en branches: zakelijke dienstverlening maakt daar een belangrijk onderdeel van uit. Denk hierbij aan accountants, advocaten, mediabureaus, reclamebureaus, verzekeraars, uitzendbureaus, beveiligingsbedrijven, assurantiekantoren, app-bouwers, internetbedrijven en consultancy- en adviesorganisaties. Outcome heeft veel kennis en ervaring op het gebied van werkplekbeheer in de zakelijke dienstverlening. 

 

Flexibel werken is essentieel

Bedrijven die actief zijn in de zakelijke dienstverlening hebben vaak flexibele medewerkers die niet gebonden zijn aan één fysieke locatie om hun werkzaamheden te verrichten. Ze werken thuis, op locatie bij een klant of gewoon op het hoofdkantoor. Het is essentieel dat ze op iedere plek toegang hebben tot de meest actuele informatie over bijvoorbeeld klanten en leveranciers. Deze data is vaak opgeslagen in meerdere (branche)specifieke software applicaties die weer is ingebed in een IT-omgeving. Outcome regelt de randvoorwaarden voor flexibele toegang.

 

Outcome geeft strategisch advies

Outcome ondersteunt de zakelijke dienstverlener met strategisch advies en kennis om de ondersteunende systemen zo goed mogelijk te laten functioneren. Zodat de zakelijk dienstverlener zich kan focussen op het zo goed mogelijk bedienen van hun eigen klanten. 

Outcome zorgt voor ondersteuning op het gebied van: 

  • Medewerkers in staat te stellen om overal flexibel te kunnen werken
  • De beveiliging van bedrijfsdata    
  • Goede (draadloze) netwerkverbindingen
  • Betrouwbare werkstations, laptops en tablets
  • Het up-to-date houden van software
  • Het creëren van een goed functionerende thuiswerkplek
  • Veilig en snel gebruik kunnen maken van Microsoft Teams
  • Back-up van bestanden

Afspraak maken

Wil je meer weten over de mogelijkheden die wij jullie kunnen bieden? Plan dan vrijblijvend een afspraak in met één van onze specialisten!

maak een afspraak
Onze technologieën