Over ons

Samen groeien

Voor de continuïteit van bedrijven is het van cruciaal belang dat medewerkers altijd probleemloos toegang hebben tot hun digitale werkplek. Zowel op kantoor als in hun thuiswerksituatie. Digitaal oponthoud leidt tot ergernissen op de werkvloer, een verlies aan productiviteit en (helaas) een terugval in de verdiencapaciteit van jouw bedrijf. Dat moet - en kán – vaak voorkomen worden.

 

Digitale werkplekinrichting

IT-specialist Outcome helpt daarom bedrijven bij een goed doordachte inrichting van de kantoorautomatisering. Dat houdt in dat we kunnen meehelpen bij de zorgvuldige inrichting van (flex)werkplekken inclusief de aanschaf en installatie van vaste werkstations, laptops en tablets; de aanschaf en beheer van de meest geschikte kantoorsoftware; de beveiliging van jouw bedrijfsdata en het buiten de deur houden van malware.

 

Altijd up-to-date

Daarmee wordt de eerste stap gezet naar een probleemloze digitale werkomgeving. De “klus” is dan echter nog niet geklaard, want kantoorautomatisering dient continu gemonitord en onderhouden te worden. Veel bedrijven worstelen daar in de praktijk mee. Ze vinden het lastig om het overzicht te behouden vanwege de snelle technologische ontwikkelingen op IT-gebied. Zo verschijnen er continue nieuwe en verschillende softwareversies, is hardware bij aanschaf al bijna verouderd, kloppen er dagelijks nieuwe digitale bedreigingen aan de deur en verschijnen er continue nieuwe IT-oplossingen op de markt.

 

Navigeren en beheren

Outcome helpt bedrijven bij het navigeren en beheren in deze snel ontwikkelende markt. We zorgen ervoor dat de kantoorautomatisering altijd up-to-date is en dat Outcome-klanten optimaal gebruik kunnen maken van nieuwe IT-oplossingen zoals bijvoorbeeld werken in de cloud. Met een vooraf inzichtelijke kostenstructuur neemt Outcome deze taken uit handen. Wij zorgen er op de achtergrond voor dat de digitale infrastructuur actueel en beheersbaar is zodat onze klanten zich volledig kunnen richten op hun core business. Zónder zorgen op IT-gebied en mét alle ruimte voor het realiseren van ambities in de toekomst.

 

Afspraak maken

Wil je meer weten over de mogelijkheden die wij jullie kunnen bieden? Plan dan vrijblijvend een afspraak in met één van onze specialisten!

maak een afspraak

Onze technologieën