Beveiliging

Wat verstaan we onder beveiliging?

IT-beveiliging zorgt voor bescherming van uw bedrijfsinformatie. De beveiliging is er met name op gericht om computers, servers, mobiele apparaten, besturingsprogramma’s, toepassingsprogramma’s en netwerken tegen externe gevaren te beschermen. IT-beveiliging wordt ook vaak aangeduid met de term Cybersecurity.

 

Ongenode gasten weren

Kantoorautomatisering is helaas meer dan ooit vatbaar voor cyberaanvallen van buitenaf. Het is goed om daarbij stil te staan, want virussen, spam en malware kunnen ernstige schade toebrengen aan een organisatie.

Het kan ertoe leiden dat databestanden beschadigd raken, helemaal verdwijnen of opeens - ongewild - geopenbaard worden. Dat is natuurlijk niet wat je wil: bedrijfs-en klantgegevens dienen bij jou in veilige handen te zijn. 

IT-beveiliging bestaat uit een aantal maatregelen: het voorkomen, detecteren, onderdrukken en corrigeren van externe gevaren. Deze maatregelen dienen er voor te zorgen dat de waardevolle informatie binnen jouw bedrijf niet wordt aangetast door onbevoegden, exclusief voor jouw organisatie is en bovendien niet verloren gaat.

Outcome biedt qua beveiliging de volgende opties aan:

Oplossingen op maat

Wij bieden ondernemers een breed scala aan IT-oplossingen. Dat varieert van het proactieve beheer en de 24/7 monitoring van digitale werkplekken tot het uitvoeren van preventief onderhoud, de IT-beveiliging en het inrichten van de meest geschikte IT-infrastructuur.

Dankzij onze jarenlange ervaring zijn we in staat om bedrijven te voorzien van een maatwerkoplossing. We gaan graag het gesprek met je aan om tot de beste oplossing voor jouw bedrijf te komen. 

Maak een afspraak
Oplossingen op maat
Onze technologieën