ICT beheer in Ouderkerk aan de Amstel

ICT beheer voor het MKB

Als ICT beheerder is Outcome verantwoordelijk voor het beheer van alle netwerken, computers, printers, faxen en telefoons in jouw organisatie. Al deze processen moeten vlekkeloos verlopen om ervoor te zorgen dat jouw werknemers het optimale uit hun tijd kunnen halen op de momenten dat ze aan het werk zijn. Als er ICT processen stil vallen, dan heeft dat een groot effect op de efficiëntie waarin jouw werknemers kunnen werken.

Proactieve monitoring van jouw ICT infrastructuur

Bij Outcome wordt iedere werkplek en/of server voorzien van beheersoftware. Deze beheersoftware kijkt 24/7 naar de gezondheid van de IT-omgeving, waarna de resultaten en meldingen van deze software in een periodiek overzicht belanden die wij met onze klanten delen. Zo weten wij dat als er iets fout gaat, wij direct in kunnen grijpen.

Helpdesk met gecertificeerde specialisten

Mochten jouw medewerkers onverhoopt op een probleem met de IT werkplek stuiten, staat onze helpdesk elke werkdag van 8:30 tot 17:30 paraat. De gecertificeerde medewerkers van Outcome staan jouw medewerkers graag te woord. Direct persoonlijke hulp is op deze manier binnen handbereik!

ICT beheer voor jouw organisatie in Ouderkerk aan de Amstel

De kwaliteit van het ICT beheer is van groot belang voor de efficiëntie van jouw bedrijf. Voorkom dat werkzaamheden stil komen liggen met een betrouwbare en effectieve ICT beheerder. Benieuwd wat Outcome voor jouw organisatie kan betekenen op het gebied van ICT beheer? Neem contact met ons op via het contactformulier in de footer.

Diensten in Ouderkerk aan de Amstel
Onze technologieën