IT-beheer voor jouw organisatie in Amsterdam

Proactief IT-beheer voor jouw organisatie

Om te kunnen garanderen dat de medewerkers in jouw organisatie altijd aan de slag kunnen met hun taak, is het belangrijk dat zij toegang hebben tot de informatie en de systemen die zij gebruiken. Voor het realiseren van een juist werkende digitale werkplek is Outcome de ideale partner. Middels 24/7 proactieve monitoring zorgen wij ervoor dat jouw organisatie in Amsterdam zich geen zorgen hoeft te maken over de IT!

Onze ICT-services in Amsterdam

Onze services zorgen er voor dat jouw kantooromgeving snel en betrouwbaar functioneert. Daarin nemen wij de beveiliging ook mee. Dit doen wij bijvoorbeeld met proactief netwerkbeheer, beheer van de software en updates. Vanwege preventief onderhoud op gebieden als hardware en licentiebeheer kom je nooit voor vervelende verrassingen te staan!

Servicedesk met gecertificeerde specialisten

Het kan altijd gebeuren dat er iets gebeurt met een programma of systeem waarbij de medewerker van jouw organisatie onmiddellijk technische ondersteuning nodig heeft. Precies hiervoor bestaat onze helpdesk. Op werkdagen van 8:30 tot 17:30 staan onze helpdeskmedewerkers klaar om persoonlijke hulp aan te bieden. Zo lossen we elk probleem meteen weer op!

Over Outcome

De ervaren en betrokken specialisten van Outcome nemen alle zorgen rond het IT-management van jouw organisatie uit handen. Wij faciliteren een digitale werkplek voorzien van de juiste uitrusting en beveiliging. Zo kunnen jullie focussen op de leuke en uitdagende klussen van het werk! Neem via het contactformulier in de footer contact met ons op voor de mogelijkheden.

Diensten in Amsterdam
Onze technologieën