Microsoft 365

Microsoft 365

Met Microsoft 365 ben je voorbereid op de toekomst


De uitdagingen van ondernemingen groeien met de dag. Medewerkers die willen werken op verschillende devices en op verschillende locaties - thuis, onderweg en op kantoor. Tegelijkertijd neemt de hoeveelheid data steeds verder toe, evenals cybercriminelen die het hebben gemunt op gevoelige bedrijfsdata. Het is belangrijk dat bedrijven deze uitdagingen onder ogen zien en de juiste configuratie zoeken met betrekking tot hun IT-infrastructuur. Het doel: een configuratie die rekening houdt met alle moderne uitdagingen en tegelijkertijd ervoor zorgt dat de organisatie een samenhangend geheel blijft vormen. 

Microsoft 365 draagt bij aan het leggen van zo’n solide basis. Het achterliggende idee is simpel: een softwareplatform dat 365 dagen per jaar beschikbaar is. Het maakt daarbij niet uit op welke locatie iemand zich bevindt, want Microsoft 365 is een online oplossing waar tijd en plaats totaal geen rol meer spelen: alle diensten worden geleverd vanuit de eigen cloud.
 

Microsoft 365 Business


De enige twee voorwaarden: een stabiele internetverbinding en de aanschaf van een Microsoft 365 versie. Bedrijven kunnen kiezen tussen Microsoft 365 Business Basic, Standard en Premium. Microsoft 365 Business vergt geen grote directe investering, want je betaalt een vast bedrag per maand per gebruiker. Vervolgens krijgen medewerkers direct toegang tot alle mogelijkheden van Microsoft 365 Business. Zo kunnen ze vanuit huis of vanaf kantoor hun bestanden in de cloud openen en bewerken.


Veelzijdig platform


Met Microsoft 365 Business kun je als ondernemer vertrouwen op een stabiel en veelzijdig softwareplatform. Microsoft 365 biedt uiteraard alle vertrouwde programma’s zoals Office, Excel en PowerPoint. Maar het pakket is de afgelopen jaren volop uitgebreid en toegesneden op de huidige tijd waarin medewerkers – vanaf verschillende locaties – hun werkzaamheden willen uitvoeren. Microsoft 365 faciliteert dat op alle fronten.

 

 

"Vind productiviteit opnieuw uit met Microsoft 365 en Microsoft Teams"

 

 

Overal samenwerken


Zo kunnen jouw medewerkers met Microsoft Teams veilig deelnemen aan online vergaderingen, bellen, chatten en bestanden delen. Met Microsoft Teams maakt het niet uit of ze thuis of op kantoor aan het werk zijn: ze loggen in en kunnen direct aan de slag. Alle bestanden worden in OneDrive veilig opgeslagen in de cloud. En als medewerkers even offline zijn dan worden wijzigingen automatisch gesynchroniseerd zodra ze weer een internetverbinding hebben.
Microsoft Exchange Online regelt alles op het gebied van emailverkeer. Het varieert van de postvakopslag tot de koppeling aan het vertrouwde Microsoft Outlook. Microsoft Exchange Online houdt ook specifiek rekening met allerlei beveiligingsissues zoals spam en malware. 

 

De kracht van delen


Een ander nuttige oplossing van Microsoft 365 is het programma Microsoft SharePoint. Daarmee kunnen medewerkers in OneDrive een gedeelde mappenstructuur inrichten op dezelfde manier als in Microsoft verkenner. Het voordeel: alle documenten zijn online toegankelijk voor collega’s, ze kunnen gezamenlijk aan documenten werken en het versiebeheer wordt bijgehouden. SharePoint biedt ook de mogelijkheid tot het aanmaken van een intranet waarop bijvoorbeeld al het bedrijfsnieuws geplaatst wordt zoals verjaardagen, jubilea, personeelszaken en protocollen.
Microsoft voegt daarnaast regelmatig nieuwe functies toe binnen programma’s als SharePoint, Exchange Online, Teams en OneDrive. Alles is erop gericht om mensen steeds makkelijker informatie met elkaar te laten delen en nóg productiever (online) te laten samenwerken. Microsoft 365 vormt daardoor een toekomstbestendige keuze voor alle ondernemers en hun medewerkers, klanten en leveranciers.
 

Goed beveiligd


Microsoft zorgt ervoor dat medewerkers op een veilige manier gebruik kunnen maken van alle mogelijkheden. Microsoft 365 kent een ingebouwde bescherming die bedrijven beschermt tegen virussen, malware, phishing-pogingen, ransomware, spam en andere digitale bedreigingen. Microsoft 365 besteedt ook veel aandacht aan de beveiliging van (klant)gegevens en alle veiligheidsissues die optreden bij het inloggen via verschillende devices.
 

Outcome geeft advies 


Benieuwd hoe wij Microsoft 365 inzetten bij bedrijven? Wij gaan daarover graag met je in gesprek. Outcome heeft gecertificeerde medewerkers in dienst met jarenlange Microsoft-ervaring. Zij kunnen jou helpen met het vinden en implementeren van de juiste oplossingen.

Afspraak maken

Wil je meer weten over de mogelijkheden die wij jullie kunnen bieden? Plan dan vrijblijvend een afspraak in met één van onze specialisten!

maak een afspraak
Gerelateerde technologieënAlle technologieën ›
Onze technologieën