Unit4

Unit4

Accounting

Het Nederlandse bedrijf Unit4 Bedrijfssoftware is zeker 40 jaar actief op de (inter)nationale softwaremarkt. Unit4 heeft een online platform in de markt gezet waarmee accountantskantoren grote efficiëntievoordelen kunnen halen.

De Unit4 Bedrijfssoftware en Unit4 Multivers bevatten onmisbare functies op het gebied van accountancy, fiscaal, verloning, personeelsadministratie en boekhouding. Unit4 Multivers beschikt over ondersteunende functies voor complexere administraties en telt meer dan 100 branchespecifieke koppelingen. Bedrijven krijgen de beschikking over een platform die niet alleen oplossingen biedt op het gebied van boekhouden maar ook op het gebied van voorraad, inkoop en magazijnbeheer..

Hun motto: “Verrassend slimme oplossingen voor de accountant, ondernemer en grootzakelijke markt”

 

Outcome’s ervaring met Unit4 

Outcome zorgt ervoor dat Unit4 software wordt ingebed in de reeds bestaande IT omgeving. We zorgen ervoor dat de Unit4 software zo optimaal mogelijk functioneert. Verder zorgen we ervoor dat het wordt meegenomen in de back-ups, de beveiliging (encryptie) en de authenticatie van de accounts. 

Afspraak maken

Wil je meer weten over de mogelijkheden die wij jullie kunnen bieden? Plan dan vrijblijvend een afspraak in met één van onze specialisten!

maak een afspraak
Gerelateerde technologieënAlle technologieën ›
Onze technologieën