Bitdefender

Bitdefender

Wereldleider in cyberbeveiliging

Bitdefender is wereldleider in cyberbeveiliging beschermt meer dan 500 miljoen systemen, al meer dan 18 jaar lang.

De innovaties van Bitdefender leveren al sinds 2001, op consistente wijze, bekroonde beveiligingsproducten en bedreigingsinformatie voor particulieren, gezinnen, en ondernemingen, en hun apparaten, netwerken en clouddiensten.
 

E-mail beveiliging

Meerlagige op de cloud gebaseerde e-mailbeveiliging voor uw onderneminge. Voegt essentiële bescherming tegen dreigingen toe aan standaard Office 365-implementaties.
 

Blokkeer e-mailfraude voor het te laat is

Met GravityZone Email Security geniet het zakelijke e-mailverkeer van uw organisatie van een complete bescherming. Deze gaat verder dan het beschermen tegen enkel virus en andere traditionele dreigingen zoals spam, malware, grootschalige phishing-aanvallen en schadelijke URL's. Deze oplossing houdt ook moderne, doelgerichte en geavanceerde e-maildreigingen, waaronder BEC (Business Email Compromise) en CEO-fraude, tegen.

architectuur van e-mailbeveiliging.png

Download datasheet

 

Outcome gebruikt al jaren Bitdefender "wereldleider in cyberbeveiliging" als standaard beveiligingsoftware. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen op dit gebied? We gaan graag het gesprek met je aan.

 

Afspraak maken

Wil je meer weten over de mogelijkheden die wij jullie kunnen bieden? Plan dan vrijblijvend een afspraak in met één van onze specialisten!

maak een afspraak
Gerelateerde technologieënAlle technologieën ›
Onze technologieën