SAP Business One

SAP Business One

Het ERP-systeem voor MKB Nederland

SAP is sinds 1972 de grootste bedrijfssoftware-organisatie ter wereld. Een van hun huidige software-oplossingen is SAP Business One, een integraal ERP-systeem voor het Midden- en Kleinbedrijf. SAP Business One bezit functies ter ondersteuning van de operationele en financiële processen en voorziet bijvoorbeeld handels-en productiebedrijven razendsnel van operationele bedrijfsinformatie. SAP Business One verzorgt ook geïntegreerde rapportages, dashboards en (voorspellende) analytische functies. 

Hun motto: “Als marktleider op het gebied van bedrijfsapplicaties helpen wij organisaties om digitaal te transformeren, nieuwe kansen te creëren voor innovatie en groei en concurrentie voor te blijven.”

 

Outcome’s ervaring met SAP Business One

Outcome heeft veel kennis en ervaring op het gebied van ondersteuning bieden aan SAP Business One. Wij zorgen voor het  juiste IT-platform om daarmee SAP Business One zo goed mogelijk te laten functioneren.

Afspraak maken

Wil je meer weten over de mogelijkheden die wij jullie kunnen bieden? Plan dan vrijblijvend een afspraak in met één van onze specialisten!

maak een afspraak
Gerelateerde technologieënAlle technologieën ›
Onze technologieën