Exact

Exact

Geautomatiseerde data-invoer

Het Nederlandse softwarebedrijf Exact is na de oprichting in 1984 uitgegroeid tot een wereldwijd concern. Het is in Nederland marktleider op het gebied van bedrijfssoftware. Veel bedrijven in het Midden- en Kleinbedrijf vertrouwen al jarenlang op producten zoals Exact Globe, Exact Online en e-Synergie.

Hun missie: “Exact werkt aan een toekomst waarin data-invoer geautomatiseerd is en je daar zelf helemaal niets meer voor hoeft te doen. Door gebruik te maken van technologieën zoals machine learning, kunstmatige intelligentie, internet of things en big data, zorgt Exact voor gedetailleerd inzicht in je resultaten.”

 

Outcome’s ervaring met Exact 

Outcome heeft veel kennis en ervaring opgedaan op het gebied van het ondersteunen van Exact. We houden rekening met onder meer de integratie met Microsoft Office, email, back-ups en veiligheid. Het zijn allemaal aspecten die een rol spelen bij het laten renderen van Exact-software. Outcome zorgt voor de meest optimale afstemming met de IT-omgeving.

Afspraak maken

Wil je meer weten over de mogelijkheden die wij jullie kunnen bieden? Plan dan vrijblijvend een afspraak in met één van onze specialisten!

maak een afspraak
Gerelateerde technologieënAlle technologieën ›
Onze technologieën